Om Företaget
Johex Handels & Entreprenad AB har sin verksamhet i Heberg strax söder om Falkenberg och har över 30 års erfarenhet från bygg och snickeribranschen. Under årens lopp har vi sysslat med allt från nyproduktion av villor, renoveringar, rivningar och försäljning av begagnande byggvaror.

Under senare år har vi även utfört industristädning och varit behjälpliga vid flyttning av verksamheter och i samband med dessa flyttningar, tagit hand om överskottsmaterial. Vi har utfört och uför rivningar för kommuner, företag, försäkringsbolag och privatpersoner.

Rivning genomförs på ett selektivt och miljöanpassat sätt för att kunna ta tillvara på så mycket som möjligt av byggmaterialet från en rivning. Omhändertaget och återvunnit material säljs sedan från vår butik och stora lager i Heberg.

På vårt gårdslager i har vi ett brett och stort utbud av återvunnit byggmaterial i varierat och fullt användbart skick. Mycket av vårt material finns inte längre att köpa på den vanliga byggmarknaden, t.ex. takpannor, tegel, fönster, dörrar mm.